Top Ad unit 728 × 90


Kineski Mobiteli gdje Kupiti? 7 Kineski Web Shopovi

Kineski mobiteli

Kineski mobiteli gdje kupiti? Kineski pametni telefoni poznati su po izvrsnoj isplativosti i sve više kvalitete, zbog čega su kineski brendovi sve popularniji, a gotovo svatko želi kupiti.

Kineski pametni telefoni su među najboljima na svijetu i natječu se pod jednakim uvjetima s tradicionalnim markama mobitela kao što su Apple i Samsung, a ne samo na kineskom ili azijskom tržištu, ali i širom svijeta.

Važan savjet je da općenito samo kineski pametni telefoni vrijedi kupiti na kineskim web stranicama, a robne marke kao što su Samsung i Apple obično cijene bliske onima koje se ovdje prakticiraju na domaćem tržištu, a porezi će i dalje biti uključeni, a da ne spominjemo rizik od kupnje krivotvoreni proizvod.

A ako ćete kupiti nešto skuplje, kao što je pametni telefon ili tablet, prvo izračunajte carinske pristojbe i ocijenite je li to isplati ili ne, jer porezi s njima možda neće biti vrijedni kupnje od Kine.

Kineske shopping stranice kupuju mobitela:


U ovoj online trgovini pronaći ćete sve glavne marke kineskog telefona. GearBest prodaje proizvode cijelom svijetu po vrlo konkurentnim cijenama, teško ih je tukli čak i kod drugih velikih kineskih web stranica. Jednostavnim i objektivnim web stranicama možemo jasno vidjeti opis i informacije o proizvodima. Ovo je svakako jedna od najboljih opcija između web stranica Kine za kupnju predokus i smartphone uređaja.
Banggood je osnovan 2004. godine i velik je porast u posljednjih nekoliko godina. To je odličan izbor među kineskim web stranicama za kupnju pametnih telefona s niskim cijenama. Tamo također naći mnoštvo proizvoda za kupnju, Banggood ima više od 30.000 vrsta proizvoda u širokom rasponu kategorija.
Iako nije poznat u Hrvatskoj, Tomtop.com je jedan od najpopularnijih i najuglednijih web stranica u Kini na svijetu. Imaju velike cijene i već se natječu s Gearbestom i Banggoodom na kineskom tržištu mobilnih telefona.


4. Aliexpress.com
Jedan od najčešćih, prodaje sve, elektroniku, odjeću, mobitele, Android TV. U Aliu ćete naći gotovo bilo koji brand kineskog Smartphonea, ali cijene se jako razlikuju od prodavatelja do prodavatelja pa morate napraviti mnogo istraživanja.


5. Everbuying.com
Ova internetska trgovina također prodaje praktičnost svih najnovijih modela kineskog mobilnog telefona. Velika trgovina prodaje sve, elektroniku, odjeću, mobitele, svjetiljke i još mnogo toga. Još jedna dobra web stranica za kupnju jeftinih kineskih mobitela.


6. DX.com
Ona je među favoritima europskih potrošača i prepoznata je kao pouzdana i sigurna trgovina. Razlika u DX je da pored mobitela iz kineskih marki kao što su Xiaomi i Huawei, oni također prodaju i druge azijske marke kao što su Samsung i LG.


7. GeekBuying.com
Geekbuying također ima vrlo konkurentne cijene, osobito tijekom promocije, gdje je moguće kupiti pametne telefone ispod cijene, posebice one u Xiaomi, gdje trgovina može biti nenadmašiva u nekim modelima marke.

Posjetite nas uvijek!


Ovo je naš članak najbolji kineski online trgovine za kupnju mobitela. Ako ste zainteresirani za kupnju mobitela iz Kine, sada ćete imati mnogo mogućnosti! Kineski mobiteli dugo se smatraju sumnjivom kvalitetom i krivotvorinama, no Kina je u industriji primijetila nezadovoljstvo potrošača i sada nude moderne high-tech mobitele za vrlo povoljnu cijenu. Nadamo se da vam se svidio ovaj članak! Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, molimo ostavite nam komentare! Vidimo se uskoro.

Pročitajte također: Kupovina iz Kine sa Besplatnom Dostavom - 10 Webshopovi


Kineski Mobiteli gdje Kupiti? 7 Kineski Web Shopovi Reviewed by Clarice Oliveira on studenoga 08, 2017 Rating: 5

Nema komentara:

All Rights Reserved by Kineski Sajtovi © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.